Tuesday, October 21, 2008

Vapaat vaalit on vitsi Tampereella kun poliisi saa ryöstää vaalijulisteet ja sabotoida vaaliehdokkuutta poliisivankilaan laitolla n. 22 tunniksi


Minulta poliisit ryösti vaalimökin julisteista ja taustapahveista keskiviikkoillan päätteeksi 15.10.2008, sekä riisti vapauteni n. 22 tunniksi poliisivankilaan laittaen "kansankiihotus" disinfonsa perusteella


Ohessa tuon esiin mustalaisten ja poliisin vaalirikokset 15-16.10.2008 Tampereella ryöstönä ja vapaudenriistona




Eduskunnan oikeusasiamies Eero Kallio vastasi illan päätteeksi 27.10.2008 - Oheisessa blogissa mietteitäni asiasta tuorrein hakaristikuvin Aleksis Kiven patsaalta
http://eoa-vastaa-poliisirikokseen.blogspot.com/

Katson ettei Tampereella toteudu vapaat vaalit, vaan toimintaani on sabotoitu kuin Valko-Venäjällä ja Pohjois-Koreassa. Sopii kysyä koska pääni leikataan irti ja laitetaan näytille ja alle pannaan kyltti "rasisti / natsi" Peruste: Käytti kampanjassaan termejä kuten kenraali Ehnrooth: "Suomi suomalaisille", mikä tietenkin tarkoittaa, että somaleille paras paikka on Somaliassa ja neekereille paras paikka on Musta Afrikka.

http://kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com

Seppo Lehto oma lista Tampere

Aamulehti sensuroi mustalaisten ja poliisin vapaiden vaalien rikkomista ja vaalirikoksia eli ko. tapausta vaikka oli varmasti asioista tietoinen kuten Ajankohtaisen toimittajat, sekä iltapäivälehtien toimitukset. Alibin verkkoversiossa asiasta oli karvan verran enempi tietoa.
---
Hupaisaa on että Aamulehti rohkenee Timo Soinia ja Jussi Halla-aholle antaa julkisuutta, koska ovat Etelä-Suomessa ehdolla, mutta vaikenevat oman alueensa maahanmuuttokriittisen kunnallisvaaliehdokkaan vaalilakien vastaisesta kohtelusta
---------------------------------------
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/110694.shtml#
-

Seppo Lehto oma lista Tampere

ja nämä jotka saavat rauhassa olla kuten Timo Soini ja Jussi Halla-aho närkästyivät rasismisyytöksistä

Me suomalaiset olemme rasismin uhreja ei somalit ja neekerit, maahanmuutto tuottaa suomalaisiin kohdistuvaa rasismia yhä enenevässä määrin, valitettavasti

21.10. - 12:53 (Luotu: 20.10. - 21:30)
Riita: Ministeri Astrid Thors ei enää maanantaina halunnut palata aiheeseen
Viimeinen kuntavaaliviikko sai sähäkän alun rkp:n Astrid Thorsin arvosteltua perussuomalaisia sunnuntain Aamulehdessä. Maahanmuutto- ja eurooppaministeri Thorsin mukaan perussuomalaiset ovat huolestuttavan ulkomaalaisvastaisia.
Ministerin mukaan puolueen ehdokaslistalla on useita ulkomaalaisvastaisia henkilöitä. Maanantaina puhelimitse tavoitettu ministeri ei halunnut täsmentää, ketä hän tarkoittaa.
- En kommentoi. Minulla ei ole tämän enempää intoa mainostaa heitä, totesi lyhytsanainen Thors.
Puoluejohtaja Timo Soini ehti reagoida aiheeseen jo aiemmin päivällä.
- Kun Soini vetää vaalivankkureita ja Thors vielä työntää, niin varmasti tulee hyvä tulos, kommentoi puoluejohtaja Ilta-Sanomien haastattelussa.
Perussuomalaisten kytkökset kansallismielisiin järjestöihin ovat olleet esillä aiemminkin. Pari viikkoa sitten Vihreä Lanka toi esille puolueen ja äärioikeistolaisena pidetyn Suomen Sisun läheisen suhteen. Aiemmin perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on kertonut, että puolue on pyrkinyt välttämään ääriaineksia kuntavaalien ehdokasasettelussa.
Sisulaisia on puolueen ehdokkaina hieman yli kymmenen. Heistä näkyvin on sitoutumaton ehdokas, helsinkiläinen Jussi Halla-aho, joka on blogissaan arvostellut voimakkaasti monikulttuurisuutta ja maahanmuuttoa.

"Paniikkireaktio"

Halla-aho arveleekin Thorsin kritiikin kohdistuvan pitkälti juuri häneen.
- Kuulostaa paniikkireaktiolta, kovin epä-älylliseltä purkaukselta. Ilmeisesti hän on nyt ymmärtänyt kasvattavansa kannatustamme, sillä hän on ottanut blogistaan kommenttiosuuden pois, Halla-aho sohaisee takaisin.
Mies kertoo suoraan olevansa ehdolla vain yhden asian takia.
- Pidän nykyistä maahanmuuttajapolitiikkaa ongelmana.
Pekka Ruissalo
Alma Media, Helsinki

--------
Osallistumisen ja vaikuttamisen sääntely Suomen
perustuslaissa (731/1999)

PL 2.2 §: Kansanvaltaan sisältyy yksilön oikeus osallistua
ja vaikuttaa yhteiskunnan ja elinympäristönsä
kehittämiseen.

PL 12 §, Sananvapaus ja julkisuus

PL 13 §, Kokoontumis- ja yhdistymisvapaus

PL 14 §, Vaali- ja osallistumisoikeudet

PL 14.2 §: Jokaisella Suomen kansalaisella ja maassa vakinaisesti asuvalla ulkomaalaisella, joka on täyttänyt kahdeksantoista vuotta, on oikeus äänestää kunnallisvaaleissa ja kunnallisessa kansanäänestyksessä sen mukaan kuin lailla säädetään. Oikeudesta muutoin osallistua kuntien hallintoon säädetään lailla.

PL 14.3 §: Julkisen vallan tehtävänä on edistää yksilön mahdollisuuksia
osallistua yhteiskunnalliseen toimintaan ja vaikuttaa häntä itseään koskevaan
päätöksentekoon.

PL 20 §, Vastuu ympäristöstä:

Vastuu luonnosta ja sen monimuotoisuudesta, ympäristöstä ja
kulttuuriperinnöstä kuuluu kaikille.

Julkisen vallan on pyrittävä turvaamaan jokaiselle oikeus terveelliseen
ympäristöön sekä mahdollisuus vaikuttaa elinympäristöään koskevaan
päätöksentekoon.

Huom. myös PL 6, 11, 16, 17, 19 ja 22 §:


-----
Valitse taatusti suomalainen vaihtoehto Seppo Lehto äärimmäisenä oikealla oma lista Tampere

-------------------------------------------

http://seppo-lehto-kaupunginvaltuustoon.blogspot.com/

------------------------------------------------


---------------------------